keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Puutarhablogi Tampereelta päivittyy useimmiten blogisivuston linkkiblogien kautta, missä erilaisia puutarhablogeja ja palveluita pihaa ja puutarhaa koskien

Puutarhablogi Tampere on elänyt keväästä kesään ja syksyyn puutarhahommien parissa

 Keväällä nautittiin 19 v vanhan pihagrillin ja takan viimeisistä hetkistä, ennen sen purkua

 Luonnonkiviä vietiin uuteen paikkaan ihan vaan auton takaluukussa banaanilaatikoissa:

 Kesän tullen käytiin leikkelemässä tilauksesta erilaisia pihanurmikoita Tampereen talousalueella:
Puutarhablogi Tampereelta päivittyy useimmiten blogisivuston linkkiblogien kautta, missä erilaisia puutarhablogeja ja palveluita pihaa ja puutarhaa koskien


 Kuva videoleikkeestä 25.8.2017


Malliesimerkki ohessa, mitä mielellään huomioitava asiakastiedustelusssanne / pihapuiden ja pensasaitojen leikkausta kysyessänne. = Osoitteenne, aikatoiveenne, käteismaksu huomioitava kättelyssä, kiitos
------------

Tiedustelut / tilaukset sähköpostilla ensisijassa, paitsi vanhuksilta joilla ei ole kuin puhelin

E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com
puhelin: 044-3380291

--------------------
Sateinen oli kesä, vaan auringon salliessa hommia tehtiin:

Kukka- ja kohopenkkejä tehdään tilauksesta yhteistyössä asiakkaan toiveet ja maksuvara huomioiden:

Pensasaitojen leikkauksia tilauksesta käteisellä ennakkomaksuin edeten


 Mikäli pensasaitojen leikkaustoiveenne lyhyt eli n. nilkankorkuinen? ok? Raivaussahalla / moottorisahalla riippuen aidan korsien paksuudesta.


http://pensasaitojen-leikkaukset.blogspot.fi/ blogista näkyy tuo mikä tuossa ylläkin eli isoin siirtolava viime vuoden päivityksestä, sekä muutenkin asiaa, sekä työni jälkeä.

Toiveaikanne ;) Ensi viikonloppuna ;)? 
http://www.foreca.fi/Finland/Ylojarvi/tenday


Teenkö tarkistussoiton siirtolavan toimittajalle onnistuuko siirtolava luoksenne perjantaiksi? Hakisi varmaan maanantaina.

Ajasta, jollei ensi lauantaina niin toukokuulla: Kuiva päivä, jolloin voisi aloittaa aamu klo 8-9 välillä, koko päivä on syytä varata kun ei tiedä kuinka korkea matala paksu aita on. ( Sika säkissä).

Jatketaan sähköpostilla, näin asiat selkeitä ja riidattomia ja voi kirjoittaa molemmin käsin kömpelön kännyn kautta, missä voi kuulla päin seiniä, mitä toinen sanoo.


Osoitteenne olkaa hyvä: ____________________ Ei puutarhuri, eikä joulupukki osaa kohdalle, jollei ole osoitettanne selkeästi.

Esim. Ylöjärvi on nykyään laaja alue: Kuru Viljakkala alueliitoksina, joten ei vain paikkakuntaa, vaan katuosoite mukaan, kiitos.

Näkyykö osoitteenne googlemapsissa? Niin näkisi millainen onko tasamaa vai nouseva rinne jne?

Kotitalousvähennyskuitti tämän tiedustelu/ tilaussähköpostiosoitteesi kun homma ohi kuittina y-tunnus mukana.  Siltäosin ok.

Maksutapa käteisellä heti puolen päivän tuntihinnoittelu ja loput kun homma on hoidettu. ok?

Siirrosta:

Isoin mahdollinen siirtolava osoitteeseenne ( tuota mainitsemaanne orapihlaja-aitaa ei hevin sotketa tiiviimmäksi) joko 1-2 kuormaa lukuunne siirtolavantoimittajalta.  Hinta n 150-250€ + alv riippuen osoitteistanne. Kun ei osoitetta niin ei voi tarkemmin sanoa.

Pihapuiden, pensaiden leikkauksesta ja vaihtoehdoista leikkaus / lavalle siirto:

Vaihtoehdot 1-3

1) Homma hoituu käteisellä tuntityönä parityönä 2 miestä / 100 euroa tunti mikäli korkeutta on yli miehenmitta, sillä se tarkoittaa että on kovin kiinni aita solmuisasti oksistostaan, tällöin tarvitaan toinen vetämään irti kun toinen leikkaa ja viemän lavalle sitämukaa.

2) Mikäli on n. rinnankorkeudella ja juuresta alas niin sitten voin hoitaa homman yksin tuntityönä edelleen 50 € alkava tunti + siirtymäkulu (30euroa) + työkalukorvaus raivaussaha (bensa, terä, koneen kuolletus 40 euroa). Aikaa menee myös lavalle siirtämiseen.

3) Minä leikkaan ja tilaaja osallistuu aidan irroittamiseen ja siirtoon saman tien lavalle ( = edullisin) jolloin minä vain leikkaan ja tilaajaperhe siirtää lavalle


Kysyttävää?

Edetäänkö? Pihapuiden kaadoissa soveltuvin osin samat toimitusehdot, sekä paloittelut asiakkaan toiveiden mukaan yleensä tulipesään sopivaan mittaan n. 30 cm mittaisiksi

Pihapuiden kaadoista ohessa työnäyte ja puiden kaadon tilausohjeita:
http://pihapuiden-kaadot-lempaala.blogspot.fi
Katso blogista tarkemmin

Olavi Lehto pihapuutarhuri Tampere Pirkanmaa Häme talousalueilla ;) Yksin. parityöskentelynä tai niin että tilaaja osallistuu leikkausjätteiden purkittamiseen eli siirtolavalle vientiin. Hyväksytään;)?

---------------------------------------------------

https://puutarhablogi.blogspot.fi/

-------------------------------------------------------------------
Pihapuiden parturointi ja palastelu pesäpuiksi sujuu rutiinilla:

Siirtolava tilataan tarvittaessa asiakkaan lukuun: